Pressmeddelande: Det är dags för Framtidsfest!

Den 18/6 – 2016 arrangerar Omställning Halmstad och Ekoteket, i samarbete med Hallands Konstmuseum, sommarens stora Framtidsfest. Temat för dagen är hur vi tillsammans kan skapa en hållbar framtid och att inspirera till lokal självförsörjning.
Under dagen kommer besökarna att kunna lyssna på intressanta föreläsningar, få möjlighet att köpa ekologisk och närproducerad mat och hantverk, se på modevisning och  utställningar (solceller, elcyklar, elbilar, konst m.m). Det blir också barnloppis, clowner, ansiktsmålning och lekar för barn i alla åldrar.

Framtidsfesten 2016
Var?: Hallandsgården
När?: Den 18/6 – 2016, klockan 11.00 – 17.00.
Fullständigt program finns på facebookeventet
Kontakt

Info: Grundidéen i Omställningsrörelsen är stärkt resiliens i lokalsamhället genom lokal självförsörjning. Globalt har nätverket samlat massor av positiva, praktiska exempel på hur man kan ställa om  matproduktion, energiförbrukning och ekonomiska system, men även hur man ställer om till ledarskap utan hierarki samt samhällsstrukturer och sociala mönster i stort! Vilka föreställningar styr vår världsbild? Varför skapar vi en självdestruktiv värld?

Varmt välkomna!
Omställning Halmstad
Ekoteket
Hallands konstmuseum

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *